Spitalul Première Timișoara este un proiect care a avut un ritm de dezvoltare foarte rapid datorită cererii foarte mari de servicii medicale private din partea românilor și a ajuns să fie astăzi cel mai mare spital privat din vestul României.

Clinica noastră, care a fost cunoscută de-a lungul timpului ca o maternitate privată de succes atât în Timișoara cât și în zonele limitrofe, și-a extins activitatea din dorința de a oferi românilor servicii medicale complexe, care sunt la standarde europene. Am pornit la drum cu misiunea de a oferi pacienților tratamente corespunzătoare corecte și realizate cu profesionalism, confort și atenție pentru perioada de recuperare. Pentru aceasta, am dezvoltat un spital care are în momentul de față 5.280 mp, 122 de paturi de spitalizare continuă și 16 cabinete medicale.

Ne mândrim cu o echipă de profesioniști recunoscuți la nivel național și internațional, care până în anul 2017 a tratat peste 13.000 de cazuri și a adus pe lume peste 6.000 de copii. Numărul medicilor angajați sau colaboratori care deservesc unitatea medicală a ajuns astăzi la 150 și este în continuă creștere, iar serviciile pe care le oferim întrunesc specialități complexe, precum: chirurgie generală, ortopedie, chirurgie plastică și reparatorie, anestezie și terapie intensivă, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, medicină fetală, neonatologie, neurochirurgie, orl, oftalmologie, pediatrie, urologie.

Afișări: 1705   Evaluare: 3.50   Voturi: 2   Click-uri de ieșire: 3   Click-uri de intrare: 0   Favorit: 0  
Adresă
Timișoara, Calea Aradului Nr. 113, județul Timiș
Telefon

Adăugați un comentariu sau o evaluare

Articole

  • Link-uri active: 187
  • Link-uri în așteptare: 0
  • Link-uri promovate: 6
  • Total: 190
  • Listate astăzi: 0
  • Categorii principale: 12
  • Subcategorii: 95