AutoID este principalul furnizor de tehnologie specializată din România pentru cititoare coduri de bare, soluții RFID, imprimante etichete, scanere și terminale

Telefon
0800 828 864

Afișare link în director

A calatori este una dintre cele mai satisfacatoare experiente de viata – aceasta este piatra de temelie de la care am pornit. Privim in urma cu mandrie si incantare la toate destinatiile pe care am reusit, rand pe rand, an de an, sa le includem in portofoliul nostru. Suntem recunoscuti, inainte de toate, pentru sejururile pe care le organizam in Grecia si, dupa ani de zile de strabatut tinuturile elene in lung si-n lat, putem spune cu mandrie ca suntem in Grecia ca acasa. Asa ca nu este de mirare ca am ales cele mai cochete si curate unitati de cazare pentru sejururile noastre, aflate aproape de plaja, dar si de centrul statiunilor.


Desigur, flota proprie de autocare si microbuze este un atu important pentru vacante de calitate.


Suntem mandri ca atunci cand spui „sejur in Grecia” spui „Hello Holidays”, dar nici pentru alte destinatii nu ne-am lasat mai prejos. Oriunde doresti sa ajungi – din Romania pana la cele mai exotice destinatii la care visezi – iti dam un singur sfat: CONTEAZA PE NOI!


Cu placere te invitam sa rasfoiesti ofertele noastre si sa iti alegi vacanta perfecta.


Iti dorim calatorii fericite,


Echipa Hello Holidays.

Telefon

Afișare link în director

Intră pe site-ul oficial Mercedes-Benz România. Descoperă aici cele mai noi modele din universul Mercedes Benz, cu sisteme de tehnologie avansate, și o gamă întreagă de produse 100% electrice sau plug-in hybrid. Programează un test-drive, configurează-ți modelul preferat și solicită o ofertă.

Telefon
0800 672 38 97

Afișare link în director