SfatulMedicului.ro este dedicat vizitatorilor prin furnizarea de informatii medicale, sfaturi si recomandari de servicii medicale. Scopul nostru este sa aducem informatia medicala mai aproape de pacient, pentru o intelegere cat mai buna a starii de sanatate.

Inceput ca un proiect editorial in colaborare cu un colectiv de medici de la Institutul Clinic Fundeni, SfatulMedicului.ro s-a transformat intr-un etalon in cadrul publicatiilor medicale din Romania, aducand alaturi de noi o echipa complexa de medici colaboratori avand ca arie de expertiza intreaga gama de specialitati medicale.

Suntem constienti ca este nevoie de o mai buna informare medicala si stim ca drumul spre insanatosire este pavat cu informatie medicala de calitate, usor de inteles si asimilat indiferent de istoricul educational al vizitatorului. Suntem dedicati unei imbunatatiri permanente a proiectului nostru pentru ca vizitatorii să aibă parte de cele mai complete informatii si sa gaseasca un răspuns pentru intrebările pe care acestia le au.

Ne bucuram de recunoasterea calitatii informatiilor pe care le oferim vizitatorilor, iar anul 2018 ne-a adus in familia MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din Romania. Vom continua sa aducem impreună pacienti, pentru a impartasi experientele lor medicale. Vom publica pe mai departe continut de calitate pentru a ajuta vizitatorii nostri in luarea celor mai bune decizii terapeutice in lupta lor continua cu boala.

Afișări: 1631   Evaluare: 5.00   Voturi: 3   Click-uri de ieșire: 0   Click-uri de intrare: 0   Favorit: 0  
Adresă
B-dul Pierre de Coubertin, nr 3-5, Office Building, et. 6
Sector 2, Bucuresti Cod Postal 021901
Telefon

Adăugați un comentariu sau o evaluare

Articole

  • Link-uri active: 189
  • Link-uri în așteptare: 0
  • Link-uri promovate: 6
  • Total: 192
  • Listate astăzi: 0
  • Categorii principale: 12
  • Subcategorii: 95