Bijuteriile autentice sunt pentru totdeauna. Iar designerii care folosesc ca sursă de inspiraţie dragostea, vor găsi mereu raţionamente puternice pentru a da viaţă unor colecţii unice.

Compania Teilor a fost înfiinţată în 1998 de către o echipă de bijutieri experimentaţi, care şi-au dorit să creeze o linie de bijuterii unică, cu design imprevizibil, elegant și nu întotdeauna clasic. Stilul Teilor este uşor de reperat, inovaţia fiind principiul după care se ghidează întreg procesul de creaţie. Aurul, prin natura sa modelatoare, joacă rolul de mesager al sentimentelor intense. Bijuteriile Teilor îţi vor transmite romantismul şi magnetismul celor mai frumoase gânduri.

Colecțiile de inele de logodnă sunt completate de zeci de modele de verighete, realizate din aur de 14K sau 18K, platină sau titan. Verighetele pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră, prin modificarea nuanței aurului și a pietrelor încrustate, diamante sau cristale.

Amprenta handmade este unul dintre primele lucruri pe care le vei observa la bijuteriile Teilor Exclusive. Este pur şi simplu imposibil să reproduci contururile bijuteriilor folosind un aparat. Precizia chirurgicală în mişcările mâinii, în intensitate loviturilor de ciocan, forţa cu care sunt strânse gheruţele de prindere, unghiul de şlefuire al pietrelor - toate aceste operaţiuni meticuloase sunt redate prin măiestria mâinii care întinde şi răsuceşte sârmuliţele de aur şi aşează piatră lângă piatră pentru fiecare piesă în parte.

În prezent, rețeaua de magazine Teilor este compusă din 40 de locații activând în București, Bacau, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj-Napoca, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targoviste, Targu Jiu si Timisoara, la care se adaugă prezența online a brand-ului. Am investit in dezvoltarea recunoasterii cu usurinta a designului magazinelor noastre dar si in campanii de comunicare originale.

Afișări: 1758   Evaluare: 4.30   Voturi: 3   Click-uri de ieșire: 7   Click-uri de intrare: 0   Favorit: 0  

Adăugați un comentariu sau o evaluare

Articole

  • Bijuteria Teilor Bijuteriile autentice sunt pentru totdeauna. Iar designerii care folosesc ca sursă...
  • Link-uri active: 187
  • Link-uri în așteptare: 0
  • Link-uri promovate: 6
  • Total: 190
  • Listate astăzi: 0
  • Categorii principale: 12
  • Subcategorii: 95