Sargenor este numele sub care lucrează o echipă de doi aminoacizi perfect sincronizați (Arginina și Acidul Aspartic) care acționează simultan pentru tratamentul stărilor de oboseală funcţională la adulţi şi copii cu vârsta peste 12 ani. De asemenea, Sargenor aparţine unui grup de medicamente utilizate pentru protecția ficatului.

Atât acidul aspartic, cât și arginina fac parte din grupul aminoacizilor proteinogeni, adică acei aminoacizi care intră în componența proteinelor ce sunt structuri de bază ale tuturor celulelor. Diversitatea implicării aminoacizilor, sintetizați de organism sau preluați din surse exogene, în procese biologice ale organismului uman este de mare interes în lumea medicală. Această preocupare ne permite să punem la treabă în avantajul nostru o mare descoperire: aceea că organismul, în utilizarea aminoacizilor, nu face discriminare între cei sintetizați de organism și cei preluați din surse suplimentare, externe.

Cu alte cuvinte, când avem nevoie de mâini de ajutor, e minunat că putem aduce în echipa noastră colaboratori pricepuți din afară.

Telefon
0372 579 000

Afișare link în director